22:07

TORKA

2010-05-24

MEN jag är tillbaks!  Nu när det närmar sig student och annats trevligt. Hur som helst kvartstår knappt sex dagar och allt är i sin ordning - än så länge. Ny vecka och nyf'ärgat fräscht hår, sprang dessutom inom opensun och la basen för det som jag hade tänkt skulle hinna bli en solbränna innan söndag. Vi får se hur det går det med den saken ! Tänkte slänga in lite tjuvkik på vas som komma skall, i övrigt är det dags att krypa ner till sängs.

 

 

 

 


2 Kommentarer
22:10

TV

2010-04-21

SNUVIG och galen i tv. ursäkta torkan här men det har sina själ! Hur har veckan varit?  Imorgon får vi besök av en hel hög tjecker, party blir det till helgen! åter imorgon. Sleep tight! 


0 Kommentarer
12:34

HÖRNET

2010-04-18

JAG fick springa hem tidigare från jobbet igår, jisses vad folk spenderar pengar hela månaden - så mycket att de inte ens har råd att roa sig sista helgen innan lön. Jag är i och för sig inte rätt person att kommentera, eftersom jag förmodligen är värre än de allihopa. Hur som helst ska jag på fotboll idag, trots vädret. Min kung har seriepremiär, heter det så? trots värdet ska jag kämpa mig dit, det är dags att byta om till lite mer rejäla kläder. Hoppas ni har haft en suverän helg! CIAO


0 Kommentarer
12:21

ANNORLUNDA TIDER

2010-04-17

JAG VET INTE RIKTIGT vad jag har kommit in i för rutiner nu för tiden, men fullt upp har jag haft - minst sagt! Fast förresten, hela dagen igår var en riktigt mysdag, stanrunda tillsammans med Hanna, tvillingarna och rebecka! Och självklart en fika på espresso, men vi övergav uteserveringen för ett tag. Dock tog vi igen det mot kvällen, vilken vi tillbringade på the bulls fram till tidiga natten med en hel del trevliga människor. Hur som helst är det dags för mig att kila hem nu, vi hörs lite senare!Puss!


0 Kommentarer
22:24

SOLIGT

2010-04-14

GO KVÄLL!  Är hemkommen efter en riktigt lång eftermiddag, var i skolan till strax efter fyra sprang och överlämnade lite redigerade bilder till Angela (A&A), hann med en lunch från Hello och vidare till dansen. Fantastiskt va härligt de var i solen idag, det är nästan så man känner för att trä på shortsen redan men eftermiddagarna är fortfarande aningen kyliga. Hade tänkt hyra film på boxen att somna till nu, vi hörs vidare imorgon! 


Simma lugnt!


1 Kommentar
19:31

SINGOUT

2010-04-13

HURRA! idag blev det premiär hos möllegården, med galet god glass såklart! Hann med en stund längs med nissan med för att ta det lugnt. Visst är det härligt att våren äntligen har tagit sig hit! Nu är det dags för mellanmål innan jag tar en numera daglig kvällspromenix. Hoppas allihopa har haft en bra dag! Se vad ni gillar dagens bilder.

 

-58 dagar kvar till studenten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0 Kommentarer
1 2 3 4 5 6 7 > >>